Hoi ik ben Marleen Boersma Khunacha,

( liefde voor totems) is mijn naam gegeven door de spirits. 5 jaar geleden kwam sjamanisme op mijn pad een intense ervaring met een diepgaande emotie en herkenning.

sjamanisme geeft mij het gevoel van thuis komen bij mezelf. Eerlijkheid, vrede, gelijkwaardigheid, respect en liefde zijn mijn krachtwoorden die ik ook uitvoer en uitzend.

Liefde en respect voor de natuur is voor mij het belangrijkst. Ik gebruik uitslutend natuur materiaal wat zuiver is of goed voelt, alles wat op mijn pad mag komen is bestemd, en de natuur krijgt hierdoor een tweede kans. Vanuit mijn hart en bezieling creeer ik sjamaanse krachtvoorwerpen, die je ondersteunen in je proces en op je pad. Totem of krachtdieren is mijn grootste passie, door samen met de totem/krachtdier spirits iets te mogen creeeren zijn mijn voorwerpen altijd afgestemd op hun hoeder. Op de beurs en via de shop of bij mij thuis verkoop ik deze voorwerpen drums, ratels, smudge veren, totem dieren, oceandrum en nog veel meer

Ik geef ook een consult voor degeen die graag wilt weten wie hun totemdier is, ik vertel je wie het is, laat je het ervaren, voelen en wat de boodschap is. Weten wie je krachtdier is geeft een omslag in je leven. Voel je welkom bij mij en je krachtdier.

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Gastenboek

Erika
Marleen is erg verbonden met de totemspirits, ze kan je geweldig helpen op je levenspad. Mijn ervaringen met Marleen zijn legio. Ik heb met haar een prachtige drum gemaakt waardoor er heel veel verandert is in mijn leven. Heb verschillende totems van mij laten schilderen . Het heeft mij zoveel gebracht, mijn afstandshealingen zijn zoveel sterker geworden door de hulp van de totems. De ondersteuning van uit Marleen is ook helemaal Top.

Annapalowna, Noord-holland

Barbara
Al een paar keer heeft marleen mij mogen helpen dmv de krachtdieren..Wat een steun heeft zij mij hiermee gegeven en een stukje vertrouwen . Ze is een toppertje op dit gebied..Dank je wel

Zoetermeer, Zuid-holland

Monique & Dirk
Graag wil ik even over Marleen haar werk vertellen. Wij hebben verschillende opdrachten door Marleen laten doen !! Dirk heeft er een workshop gehad ( krachtstick maken) en wij hebben verschillende krachtdier schilden. Wonderbaarlijk hoe ze je met je krachtdier(en) in verbinding brengt en de boodschap doorgeeft. Ze doet dit met respect en liefde voor het dier maar ook haar liefde voor haar werk en liefde voor de mens !! Ik kan niet anders zeggen wonderbaarlijk en héérlijk om in contact te zijn met mijn krachtdier(en) en daar verder mee te werken !! Ik kan niet wachten tot mijn volgende opdracht klaar is !! Wij blijven zeker bij haar komen om verder te groeien met onze krachtdieren !! Ze is een toppertje met een hele mooie gave. Dank je wel Marleen !!

Belgie