Workshop

Sjamaanse krachtstok
Een krachtstok creeer je met een bepaalde intentie, een energie die je nodig hebt om verder te gaan in je proces, een intentie die je ondersteund en je dat net geeft om de volgende stap te zetten. Dit kan communicatie, zelfvertrouwen, moed, zachtheid, vrijheid of iets anders zijn.

Door de stok met deze intentie te creeeren neem je een krachtvoorwerp mee naar huis speciaal op jou afgestemd en gevuld met jou intentie. Thuis kan je hem gebruiken bij meditaties of in een groep.

Er worden uitsluitend natuur materialen gebruikt zoals : hout, leer, veren, kralen,verf. Van alles mag je gebruiken als het voor jou maar datgeen geeft wat je ondersteund of de kracht geeft die je nodig hebt. De stok beschilderen geeft ook mooie intenties.

De krachtstok word vaak door de indianen gebruikt als praatstok (talkingstick) tijdens een groepsgesprek. Degeen die de stok vasthoud is de spreker en de andere groepsdeelnemers luisteren met respect. Een praatstok word door gegeven aan de volgende spreker als de vorige spreker klaar is.

Alle bomen, veren, stenen, kracht dieren hebben een eigen energie en of kracht. Op deze workshop zal zeker je krachtdier aan de orde komen en wil je ook bij staan met het creeeren van jou krachtstok.

Je krijgt een kleine meditatie op deze dag en een inwijding van je krachtstok.

Heb jezelf een mooie stok of kristallen, veren, sieraden of kralen die voor jou iets betekenen mag je die meenemen. Dan kan je die verwerken aan je krachtstok.

Er is uit mijn voorraad beschikbaar tegen een klein prijsje: vacht, kristallen, bont, gewei, schapenwol, schelpen en veren.

De workshop prijs is €40,00 incl. Stok, leer, kralen, touw , eventueel verf, eten en drinken.

Aanmelding uitsluitend via de mail en is pas definitief bij een aanbetaling van €20,00 het resterende bedrag kan je betalen op de dag zelf kontant.

Meer info geef ik door via de mail.
Datum en tijd volgt nog.